Drieharingstraat 22, Utrecht
contact@poemaraw.nl
030-2322673

Sat 28/10/17

Pandemonium | Thunderdome pré
Voor iedereen die niet kan wachten op Pandemonium gaan we dit jaar iets heel unieks organiseren. Op 28 oktober zal Club Poema RAW in Utrecht in het teken staan van de pre-party van Pandemonium: The Mutating Symbol.

Tijdens deze pre-party zal er tussen 14:00 en 19:00 gefeest kunnen worden op enkel het beste wat hardcore te bieden heeft. Zo kunnen de benen alvast heerlijk warm worden gedraaid voor Thunderdome in de Jaarbeurs, welke op 10 minuten afstand van Club Poema RAW ligt.

Naast de muziek zal op de Pandemonium Gathering ook een groot deel van de 2017 merchandise worden gelanceerd, evenals oude limited edition merchandise. Hiervan is een beperkte oplage
welke alleen maar op deze pre-party is te halen. We raden iedereen aan bijtijds aanwezig te zijn.

Om binnen te komen is simpel. Wees in het bezit van een Pandemonium kaart voor 23 september op www.cyndium.com/tickets en registreer je vanaf 23 september (link zal toegestuurd worden per mail), er is namelijk maar beperkt plek. VOL = VOL! Zonder kaart van Pandemonium kom je sowieso niet binnen. Als beloning krijgt iedereen ook nog een Pandemonium verassing.

Sun 29/10/17

Gaan met die banaan | Thunderdome after
AFTER THE THUNDER WE GO BANANAS... Gaan Met Die Banaan organiseert op zondagochtend 29 oktober 2017 een feest in Poema Raw in Utrecht. Vanaf 06.00u draaien de bekende residents van dit leuke concept en ze worden aangevuld met de nieuwere uptempo hardcore jongens die het vanaf 08.00u oppakken... een after zoals je hem wilt hebben...

Sat 04/11/17

DeephouseTechhouseTechno 4 november wordt het feest der feesten, de dag waar wij al een flinke tijd naar uit kijken en de dag waarop wij even keihard gaan vieren dat we 1 jaar bestaan!!!

We zijn enorm blij dat we na 7 spetterende edities wederom terug te mogen keren in Poema RAW om alle Hidden Talents een kans te geven om hun skills te mogen showen in één van de dikste clubs in Utrecht!

Sat 11/11/17

Ben je er klaar voor? Onder is boven en links is rechts. Neem je leger mee. Want jij bent PROUDI
Met je vrienden en door je vrienden! En dat mag. Want de unieke, gebroken, gevangen
feestverlangende jij is welkom. Dans mee op vette en maffe muziek. Verlies je in de dans van vrijheid.
Jij hoort erbij. jij bent PROUDI

Even serieus... Niet je echte leger meenemen. Arme beesten. Hufter ben je dat je het overwoog.
Kusjes

Fri 24/11/17

KAMIKAZE
Uptempo hardcore komt terug in Utrecht...
More coming soon

Fri 15/12/17

We gaan STAMPUH in Utrecht op vrijdag 15 december... lekkere oldschool hardcore knalt door de speakers van de Poema Raw... de hele avond oldschool... o.a. met DARKRAVER, GIZMO en SMURF (UK). Meer namen worden in de loop van tijd bekend gemaakt...

Voorverkoop €10,-